fredag den 24. juni 2011

Løgfad med tomater og ost

Godt til frokost eller som tilbehør til f.eks squashfrikadeller
4 personer
500 g. løg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. smør
1 tsk. timian
3 dl. mælk eller soyamælk
1 dl. hirseflager
2 æg
½ dl. sesamfrø
3 skivede store tomater
50 – 75 g. revet ost
Salt – peber
purløg til drys

Løgnen pilles og skives tyndt. 
Svitses i smør og olie i ca. 5 minutter – skal ikke blive brune. 
Drys med timian , salt og peber. 
Bred løgene ud i en smurt tærteform. 
Pisk æg, hirseflager, mælk og sesamfrø sammen. 
Hæld æggemassen over løgene. 
Dæk med tomatskiver og drys med revet ost. 
Bages i ovnen i 25 minutter ved 200 grader. 
Drys med purløg og server med grovbrød eller rugbrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar