onsdag den 8. juni 2011

Chilibønner

Server Chilibønner f.eks. i Wraps
4 personer
200 g. bønner
1 laurbærblad
1 løg finthakket
1 tsk. chili
½ tsk. spidskommen 
olivenolie 
ca. 1½ dl. grøntsagsboullion

Læg bønnerne i vand i 8 timer, hæld vandet fra. 
Kog bønnerne i nyt vand med lidt salt og laurbærblad i en time. 
Når bønnerne er møre, hældes kogevandet fra. 
Svits bønner, løg og krydderier i ganske lidt olie og tilsæt boullion lad det simre til løget er mørt og bønnerne er kogt lidt ud.

Variation; Hvis der ikke indgår tomater i det måltid som chilibønnerne skal være en del af, så hak en eller 2 tomater og rør i bønnerne tilsidst.

Som pålæg og dip; Chilibønner kan bruges som pålæg ved at mose dem helt og smøre på brød. Spis det sammen med tomat, radis, slikærter eller agurk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar