tirsdag den 28. juni 2011

Aubergineruller med gedeost - grillet


Her er noget godt til grillen :-)
16 stk.
aubergineruller med yoghurt og grillet peberfrugtstykker
2 auberginer
4 spsk. olivenolie
175 g. gedeost
16 små salvieblade
3 dl. skyr eller yoghurt naturel
2 fed hvidløg knust
4 spsk. hakket frisk mynte

Læg 16 cocktailpinde i vand i ½ time, så de ikke brænder på grillen. 
Skær hver af auberginerne i 8 skiver på langs. 
Pensl med olie på begge sider af de skivede auberginer og drys med salt og peber. 
Gril dem direkte over varmen 3 minutter på hver side. 
Lad dem køle af.
Rør yoghurt, salt, peber, mynte og hvidløg sammen og smag det til. Sæt det på køl til det skal bruges.
Skær gedeosten i 16 stykker og læg et stykke på hver grillet aubergineskive. Læg salviebladene på osten. 
Rul aubergineskiverne sammen omkring osten og luk dem med en cocktailpind. Grill auberginerullerne inddirekte over lav varme i 2 minutter på hver side.  
Server auberginerullerne sammen med den krydrede yoghurt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar