tirsdag den 7. juni 2011

Appelsin Yoghurt med glaserede valnødder


En dejlig frisk dessert eller morgenmad, når det er varmt i vejret
4 personer
1 liter yoghurt naturel
½ dl. akaciehonning
40 g. valnødder grofthakket
Saften fra 1½ appelsin
2 tsk. citronsaft
2 tsk. revet citronskal
2 spsk. akaciehonning

Yoghurten afdryppes i et klæde over en skål i mindst 2 timer. 
Væden kan du bruge til at komme i brød  eller bolledej.
Honningen varmes op på en pande og nødderne tilsættes. Der røres i 1 – 2 minutter og nødderne kommes over på pergamentpapir.
Yoghurten piskes med appelsinsaft, citronsaft, citronskal og honning. Og fordeles i portionsglas. 
Der pyntes med revet citronskal og valnødderne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar