onsdag den 18. maj 2011

Pasta med gulerodspesto

Godt, nemt og mættende :-)
4 personer
500 g pasta
6 spsk. olivenolie
1 løg hakket
2 fed hvidløg hakket
100 g. pinjekerner
3  gulerødder
2 spsk. koriander tørret eller 1 håndfuld friske koriander
1 stor håndfuld persille
Salt – peber
75 g. revet parmasan ost
Saft fra ½ citron

Pasta koges, afdryppes og holdes varm. 
3 spsk olie varmes på pande og der tilsættes løg og hvidløg der svitses. Derefter tilsættes pinjekerner der svitses med. 
Tilsæt de hakkede gulerødder og svits 2 – 3 minutter mere, er det tørrede koriander du bruger så tilsæt det nu. 
Kom gulerodsblandingen i en fodprocessor eller en skål. 
Tilsæt hakket frisk koriander og persille, salt, peber, 3 spsk olie,50 g af osten og citronsaft og blend eller pisk det sammen. 
Fordel den varme pasta på tallerkener og vend gulerodspestoen i. Drys med resten af osten. Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar