fredag den 8. april 2011

Forårs mynte brændnælde-spinat salat

I brændnælde er der masser af gode mineraler, så det er helt fint at spise noget af sit ”ukrudt”.
Du skal bruge;
250g friske top brændnældeskud og eller frisk spinat
½ løg
1 spsk. olie
½ dl yougurth eller  creme fraiche
2 fed hvidløg
3 spsk frisk krusemynte eller 1 spsk tørret mynte
Valnødder hakkede
Salt, peber
Skyl det grønne, ryst det så tør som muligt og hak groft , ved brændnælde bruger jeg engangshandsker. Hak løget fint og damp det sammen med det grønne i olie i meget kort tid. Det grønne skal helst ikke falde sammen til en klump. Hæld væde fra og afkøl det  helt. 
Dressing af yougurth, hvidløg, krusemynte, salt, peber og valnødder blandes. Det hele vendes med hinanden. 
Pynt med valnødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar