mandag den 27. februar 2012

Risbiks

Biksemad til når du har en rest ris. Brug hvad du har i grøntsagsskuffen
2 personer.
2 spsk. olivenolie
1 løg hakket
1 stor gulerod groftrevet eller anden rodfrugt
8 champignon hakket groft
1 rød peber hakket
ca. 1 – 2 kopfulde kogt ris, så meget som du er sulten til :-)
1 spsk. oregano
1 tsk. paprika
saft fra ½ citron
soya
peber
2 skiver rugbrød
Drys: persille hakket eller anden grønt som du har og eventuelt lidt revet ost her har jeg brugt parmasan

Svits løget i olien i 1 – 2 minutter. 
Tilsæt gulerod, peberfrugt og champignon, svits grøntsagerne med 1 minut. Tilsæt kogte ris. 
Lad retten simrer under omrøring i 2 minutter. 
Tilsæt oregano, paprika, citron, peber og lad retten simre i 2 minutter. 
Smag retten til med soya.  
Hæld Risbiksen ovenpå rugbrødsskiverne og server med persille og ost som drys.

1 kommentar:

  1. Uhm, restemad på en skive rugbrød. Enkelt og lækkert.

    SvarSlet