mandag den 23. januar 2012

Majs Kroketter

En anden måde at spise majs på som godt tilbehør.
4 personer
325 g. majskorn evt. frosne eller fra dåse
1 løg finthakket
1 tsk. karry
1 fed hvidløg knust
1 tsk. stødt koriander
2 forårsløg eller 1 lille porre hakket
3 spsk. hvede eller speltmel
½ tsk. bagepulver
1 æg
salt
olie eller smør til stegning

Mos majsene lidt i en skål. 
Tilsæt løg, karry, hvidløg, koriander, forårsløg, mel, bagepulver og æg. 
Rør det hele godt sammen. 
Smag til med salt. 
Kom en spiseskefuld af blandingen på panden med fedtstof. 
Lad kroketterne stege 4 – 5 minutter, vend dem og steg 2 – 3 minutter på den anden side. 
Server majskroketterne varme som tilbehør.


3 kommentarer:

  1. De er kanon gode :-)
    En klar anbefaling fra mig

    SvarSlet
  2. Godt alternativ til fallaffel :D epic :D hvis de blandes :D

    SvarSlet
  3. men jeg vil stadig forslå af frityre dem selv om det lyder klamt :D - de bliver mere sprøde og crispy og det giver en god kandt til dem :D

    SvarSlet