søndag den 31. juli 2011

Pasta med chili , cashewnødder og minimajs

En god stærk grøntsagsret til pasta eller nudler
4 personer
200 g pasta eller nudler
½ dl. olivenolie
½ - 1 chili finthakket, eller så meget chili som du kan lide
80 g. cashewnødder
100 g. kikærter udblødte og kogte
1 rød peberfrugt strimlet
3 stænger blegselleri hakkede
Friske babymajs ca 8 stk. halverede
100 g. bønnespirer
4 forårsløg hakkede
2 spsk. soja sauce
sød chiliolie
salt – peber
rosiner

Pasta eller nudler koges møre i vand med lidt salt og hældes i en sigte.
Olien opvarmes i wok eller en stor pande.
Chilien svitses og nødderne tilsættes og svitses med. 
Alle grøntsagerne og kikærter tilsættes og svitses med i ca 3 – 4 minutter. 
Vend pastaen i retten sammen med soja til pastaen er varm igen. 
Server med sød chilisauce, soya og rosiner evt. brød, her er det italiensk pandebrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar