søndag den 29. maj 2011

Marineret Radise-Agurkesalat

Frisk den almindelige marinerede agurkesalat op med nogle radiser;
4 personer
2 bundter radiser
1 salatagurk
1 spsk. salt
Marinadedressing;
4 spsk. æblecidereddike eller anden vineddike
2 spsk. rørsukker
½ tsk. salt
2 spsk. soya
1 tsk. olie

Skyl radiserne og skær et kryds i spidsen af dem og fjern blade. 
Skær agurken i  mindre stave. 
Læg radiser og agurk i en skål og drys salt over og lad det trække i 10 minutter. 
Kom vineddike, sukker og salt i kog i en gryde og køl det af. 
Rør soya og olie i marinaden. 
Skyl radiser og agurkestave fri for salt. Kom dem i en skål og hæld marinaden over. Lad det trække i mindst ½ time. 
Server som tilbehør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar